Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του LIFE-IP 4 NATURA στην Πάτρα

17 Δεκεμβρίου, 2019
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις
Tags:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε κατά το διάστημα 9-11 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, η 4η Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Έργου LIFE-IP 4 NATURA και η 3η Συνάντηση Παρακολούθησης του Έργου.

 width=Την πρώτη ημέρα, η Επιτροπή Διαχείρισης του Έργου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την υλοποίηση του έργου κατά το τελευταίο εξάμηνο, τον προγραμματισμό των δράσεων για την 2η Φάση του έργου (2020-2021), καθώς και θέματα που αφορούν στη γενική διαχείριση του έργου.

Ακολούθως και κατά την 3η Συνάντηση Παρακολούθησης του Έργου, στην οποία  παρευρέθηκε η Εξωτερική Ομάδα Παρακολούθησης (NEEMO  EEIG – Prospect C&S), οι εκπρόσωποι των δέκα εταίρων παρουσίασαν αναλυτικά την πρόοδο των δράσεων για το διάστημα  width=Δεκέμβριος 2018 – Νοέμβριος 2019. Τη δεύτερη μέρα της Συνάντησης Παρακολούθησης πραγματοποιήθηκε ο  έλεγχος των οικονομικών στοιχείων των εταίρων του έργου.

Τέλος, στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο καθηγητής Π. Δημόπουλος, επιστημονικός υπεύθυνος του έργου εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πατρών, ξενάγησε τους συμμετέχοντες στο Βοτανικό Μουσείο και στη μόνιμη έκθεση της Ελληνικής Χλωρίδας.